måndag 20 december 2010

Ny narkos.....

Det är flitigt med besök hos veterinären nu. Idag har Brus varit på återbesök med sitt öga. Fick lämna honom halv nio och sen fick mamma hämta honom halv ett.
De skulle dra första biten på dränet idag. 5-6 cm har de plockat ut och ögat ser mycket bättre ut. Hon sa att det såg mycket bättre ut nu än det gjorde förra veckan. Tyvärr hade han ju lite bakterier i såret, så nu har han fått antibiotika som han ska äta i en vecka nu. Förhoppningsvis så kan det sluta rinna ur såret nu så det kan börja läka ordentligt. Vill ju att han ska slippa tratten så snart som möjligt. Måste ringa till djursjukhuset imorgon och kolla när nästa besök va. På min lapp står det onsdag, men enligt mamma hade de sagt att det var på torsdag. Kanske dom har bokat om, så det måste ju kollas!! Kan ju inte missa ett återbesök.

Imorgon nån gång mellan 7 och 16 så ska min handdukstork tydligen bytas ut. Blir ju en spännande dag med tvätt, städ, disk och julgodisbak (rischoklad i alla fall). Men, så får det vara helt enkelt.

Nu ska jag ta vovvarna med mej och inta sängen. Sjukt trött efter allt som hände igår kväll. Blev så sent!! Så, sängen.....here we come!!!!

Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar