torsdag 9 december 2010

Lille Brus är hemma igen!!

Lite drygt ett dygn på Djursjukhuset blev det för Brus. Han mår efter omständigheterna bra och är relativt pigg faktiskt. Han har precis ätit lite och druckit massor. '

Snällaste Mia var med mig och hämtade honom. Han kom in med sköterskan och noterade att ja var där, å sen började han nosa runt. Det var precis som vanligt.

Han är trött av allt smärtstillande (han har både plåster och ska få tabletter), men verkar vara vid gott mod. Han morrar åt Iriz och hon respekterar det och håller lite avstånd.

Nu ska han strax få en smärtstillande tablett och innan vi lägger oss ska det droppas i höger öga.

Såret är ihopsytt och kommer förhoppningsvis läka utan större problem. Återbesök hos veterinären är bokat till på onsdag. Då ska vi se om vi har fler frågor att ställa. Får då också veta lite mer om hans högra öga, hur det ska behandlas och hur prognosen ser ut. Risken är ju att det blir samma med det, det får man nog ställa in sig på.



Det är fantastiskt skönt att ha honom hemma igen. Imorgon blir det en semesterdag för min del. Vill ha lite koll på Brus ett par dagar framöver i alla fall. Nästa vecka blir han bankhund för ett par dagar. Han ska få lov att vara med mamma på kontoret. Så det är skönt att han slipper sitta ensam i alla fall.



Men nu ska jag själv försöka äta lite mat. Har inte blivit mycket mat dom 2 senaste dagarna. Förhoppningsvis har natten lite bättre sömn att bjuda på med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar