fredag 24 december 2010

Nöjd med julaftonskvällen!!

Måste säga att jag är mycket nöjd med julaftonskvällen, eller ja hela dan egentligen. Har bara varit jag, mamma och pappa. Mycket skratt och massa ätande, å så mys med hundarna.

Brus blev helt till sej när han äntligen fick öppna paket. Han ville väldigt gärna hjälpa till med mina oxå. Så söt att se på är han!

Imorgon blir det till att åka en sväng med Iriz. Ska se om vi kan ta oss upp till Bruces skog så hon får bralla loss lite. Det behöver hon nämligen. Just nu ligger hon i sin korg, bäddat fint i filten hon fick i julklapp har hon med. Tror att hon gillar den.

Blir inatt med hos föräldrarna, imorgon blir det nog till att sova hemma. Måste hem och städa lite, blev inte riktigt färdig innan jag åkte hit igår. Disken är väck i alla fall, vilket är skönt. Å soporna är ute. Blir dammsugning, lite undanplockning, vika in tvätt och så städa toan. Det går snabbt bara man ger sig tusan på det.

Undrar om det ska bli kallt imorgon? Kanske man får tillfälle att prova sina nya kläder som man fick i julklapp. Fick ett underställ, en funktionströja, ett par mjukisbyxor (redan testade) en kortärmad t-shirt och en långärmad t-shirt (oxå testad). Understället hade jag önskat mej, funktionströjan var en uppskattade bonus!! Fick okså lite pengar och ett besök på Wallmans med familjen när Emma kommer hem i januari. Så då måste jag hitta en hundvakt, men det ska nog inte vara några större problem. Finns många at fråga nämligen.

Pengarna jag fick ska gå till en renovering av håret på huvet! Klippning och färgning är bokad till den 7 januari på Salong Oss på Pålsgatan. 2 duktiga tjejer jobbar där. Rebecka som klippt mej innan har semester då, så det bli hennes kollega som får ta sig an mig denna gången. Men hon har klippt mamma å hon va riktigt duktig med. Så vi får väl se hur det blir helt enkelt, men det blir säkert alldeles toppenbra.


Känner mig lite seg nu, förstår inte varför man alltid blir så seg på Julafton? Det är alltid så. Både pappa och jag sov en stund under Kalle! Ja, det händer nog åtminstone varje år...haha. Mamma valde att sova lite senare än vi andra. Men nu är alla på väg att lägga sig. Så snart så snarkar vi väl allihopa här, både hundar och människor.


Så, jag ska surfa in på lite andra sidor innan ögonlocken faller samman.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar