fredag 10 december 2010

Liten kille är trött!

Sista korta kisserundan är avklarad. Bandaget hängde typ i ljumskarna på honom när vi kom in, men plåstret satt på rätt plats i alla fall. Så det är bara att dra fram bandaget igen. Han är försiktig när vi är ute, det går inte lika fort i trapporna och han är inte alls lika brydd om andra hundar han ser, inte just idag i alla fall.
Mamma och pappa har varit här ikväll och Brus blev jätteglad att träffa dom. Han har varit ko lugn hela kvällen. Passat på att mysa med mamma och bli kliad i öronen, så han slapp tratten ett tag vilket han tycker är skönt. Han verkar mer störd av bandaget runt magen, för det försöker han klia bort mot soffan. Så då åkte tratten på igen, för då har han svårt att komma åt å klia sig mit soffan så klart. Tror att mamma och pappa tyckte det var skönt att se honom och få se att han mår bra! Framför allt tror jag att mamma är lite lugnare nu! Det är ju även jag förstås, otroligt lättad över att ha honom hemma igen! Riktigt glad för det!

Har faktiskt sett årets första Idol avsnitt....haha....passar ju bra att ta finalen till det. Ska bli spännande att se vem som vinner....kan gå hur som helst faktiskt!

Nu ska vi se vem som vinner och sen ska det stoppas rena lakan i sängen, sen ska jag gosa ner mig i dom!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar