tisdag 17 augusti 2010

Regnet det bara öser ner.....

....tur att man har både regnkläder och gummistövlar. Inte ens Iriz ville gå på promenad i regnet idag, å då är det illa....för hon brukar inte bry sig om vädret.
Så idag har det blivit mycket lek och aktivering inomhus istället.
En del ensamträning med. Har lyckats sitta 10 min i trapphuset. Iriz pep stundtals, men skällde bara lite i början. Har varit utanför dörren flera ggr idag, så det kanske är det som har gjort att det lyckats lite bättre idag. Ska snart utanför en stund igen.

Har precis käkat lunch....ja jag vet att det är en sen lunch, men äter man frukost sent så blir det så. Gott med spagetti och köttfärssås.

Ikväll ska jag hem till mamma så ska hon få hjälpa mig att färga håret. Utväxten är inte snygg nu nämligen.

Hoppas på lite mindre regn imorgon, så vi kan åka till klubben och träna lite. För på torsdag börjar tävlingskursen med Åsa. Ska bli skönt att få lite struktur på träningen igen. Blir träning för Iriz med.....hon lär ju få följa med och titta på.

På tisdag ska Brus till Djursjukhuset för att skrapa tänderna. Ingen billig historia, men görs det inte nu så blir det dyrare sen. Ska försöka borsta på honom mer efter skrapningen, så att det dröjer längre innan vi behöver göra det igen.

Nähä....om man skulle kolla i sin städskrubb om man har lite impregneringsmedel. Ska impregnera Iriz Obtrack täcke så att det står emot lite väta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar