onsdag 18 augusti 2010

Nämen....är det regnigt idag med?

Vilken överraskning!! Det är sjukt trist med dåligt väder på semestern! Blir ju så rackarns seg!!

Idag har vi i alla fall varit och träffat en tjej som eventuellt ska bli dagmatte åt mina vovvar. Jättetrevlig tjej med en väldigt mysig goldenmix på 4 år.
Iriz godkände henne med en gång. Frågan är hur det blir med hennes familj, eftersom tjejen bor hemma. Men det kändes bra och det verkar vara en vettig tjej på 20 år. Bra förståelse för hundar och speciellt för att Iriz är lite blyg, vilket är superskönt. Har nån tjej till som mailat så ja ska kolla vad det är för en. Men på henne verkade det som om hon bara ville gå ut med dom, inte ta dom hela dagarna.

Nu ska jag plocka på mej lite hundgrejer och snart bege mej till Pålsjö skog för att promenera med vovvisarna och pappa! Ska bli skönt att komma ut lite fast att det är blött. Men det regnar inte nu i alla fall...förhoppningsvis är det uppehåll när vi ska promenera med. Annars vill inte pappa följa med. Tänkte jag skulle träna lite med Iriz när vi är ute och går. Det är lättare när nån är med och kan hålla Brus....annars ska han vara med också! Tror jag det, han vill ju också ha blodkorv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar