måndag 23 augusti 2010

Hundträning i regn är en blöt historia!

Har varit uppe med hundarna på en träningsrunda på klubben. Fuktigt värre!
Skulle ha tränat med Johanna och Boss, men jag missförstod tiden med en timme. Hehe....så vi fick träna för oss själva. Så kan det bli....nästa vecka är det kl 18 som gäller!
Det var mest Iriz som fick träna faktiskt. Körde på raksträckan som Mia hjälpte oss med förra veckan. Hon fattade vinken med en gång. Körde först på det korta avståndet ett par ggr. Det gick som tåget. Längde sen avståndet lite i taget. Gick fortfarande lika bra. Slutade när vi kom upp på avstånd 4 meter mellan varje hinder. Det gick som en dans minsann.
Körde sedan på "slalomsvängen" som Mia också visade. Det var lite svårare tyckte hon, men det gick till sist det med. Lite hjälp på traven med en bit skinka och sen så gjorde hon den själv 2 ggr. Så vi passade på att sluta medans vi låg på topp. Men hon var jätteduktig.
Brus fick också köra på raksträckan, men med fokus på startträning. Han satt kvar ganska duktigt. Tjuvade väl ett par ggr, men med hjälp av klickern och skinka så blev det bättre framåt slutet.

Imorgon ska min lilla stjärna skrapa tänderna på Djursjukhuset. Han har gjort det tidigare, men det är aldrig roligt att lämna honom där för att bli sövd.
Iriz och jag ska hälsa på Dorota när vi ändå är i krokarna, å så ska vi upp med bilen hos glassnubben så rutan kan bli fixad.

Nu är det snart dags att plocka bort allt som går att äta. Brus ska ju vara fastande till imorgon. Får se vad Iriz ska roa sig med då, för just nu ligger hon och vråltuggar på ett ben!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar