söndag 20 juni 2010

Välaktiverade vovvar!

Sitter i soffan och tittar på fotboll. Iriz sover på mej medans jag bloggar, äter jordgubbar och dricker pepsi. Snacka om simultanförmåga.

Dagen började tidigt ju. Rysligt tidigt....eller ja, ja ska ju upp samma tid imorgon. Det är äntligen dags att gå till jobb igen. Sjukan är borta tack och lov....så det ska bli riktigt skönt att få jobba igen! Nåt positivt med att vara sjuk? Nja....det skulle ju va att man gått ner 2 kg i såna fall.

Har varit en produktiv dag, efter att vi vaknade igen. La oss i soffan och sov 4 timmar där efter att vi varit ute i morse. Riktigt skönt var det kan jag säga!
Sen blev det en halvtimmes prommis med vovvarna.
Efter det så stod det städning på schemat. Nja, det gick ju inte så fort kan ja ju säga. Blev mycket tv-tittande samtidigt.
Träffade Lollo som ska va dagmatte åt vovvisarna 2 veckor i Pålsjö skog strax efter kl 14.00. 2 timmar senare så var man på väg hem igen. Vi hade tur med vädret och hundarna fick springa i hägnet en stund med. Iriz verkade tycka att Lollo är ok, för hon var först framme och nosade på henne när hon kom. Skönt!
Åkte hem och städade undan och dammade. Sen var det dags för middag hos päronen. Iriz första besök hemma hos dom gick utmärkt. Hon skötte sig utmärkt.
Köttbullar, potatis och brunsås bjöds det på. Smarrigt!
Vovvarna fick med lite köttbullar. Brus älskar det och Iriz tyckte defenitivt inte att det var äckligt. Så nu är hon lite bättre polare med mamma oxå!

Kom hem vid kvart över sju igen. Då städade ja toan, diskade och drog fram dammsugaren. Antar att Iriz inte träffat på den uppfinningen tidigare, för hon gömde sig för den. Brus bara skäller på den, men det gjorde inte hon. När ja stängt av den så vågade hon sig fram och kolla på den.

Å nu e vi här då. I soffan framför tvn kollandes på fotboll. Brasilien leder med 2-0 nu, så jag hejar lite på Elfenbenskusten. Brassarnas ena mål tog på armen på han som gjorde mål.....så det målet borde dom inte fått! Men, men.....inget jag kan göra nåt åt.

Nu ska ja krypa ner lite längre i soffan....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar