fredag 18 juni 2010

Nu mår ja nästan som vanligt!

Skönt, skönt, skönt att man nästan mår som man brukar! Helt underbart!

Iriz ligger här och krålar runt på rygg i soffan. Snart kommer hon stå på huvet ner på golvet. Nu gick hon bort till sin bur där Brus ligger och sover. Halvvägs in gick hon och svansen gick som bara den. Men Brus uppskattade inte besöket.....av ljudet att döma då!

De va sjukt nära att hon kissade inne idag med. För ungefär 1½ h sen så började hon trava runt i lägenheten. Sen började hon snurra runt på samma ställe för att till sist sätta sig ner......jisses vad jag flög upp ur soffan! Skrämde henne nog lite för hon for därifrån. Men hon började inte kissa i alla fall! Så det var bara att gå ut. När vi väl kom ut så gjorde hon ifrån sig allt. Skönt att det kom ute!! Förhoppningsvis tar det inte så lång tid innan hon förstår att man bara ska göra ifrån sig utomhus!

Försökte aktivera henne inomhus idag. Det märks att hon inte är van att tänka, för det är väldigt svårt att hålla henne motiverad. Får nog be Jennica om lite hjälp en dag. Än så länge gör vi inget avancerat. Har börjat med att mata med korv (som hon nu insett att det är väldigt gott) och rätt och slätt säga "Iriz". Har även försökt med sitt. Men det är svårt eftersom hon inte frivilligt sätter sig ner, utan man får hjälpa henne ner (vilket inte alltid går) och sen mata och säga "sitt".
Får nog som sagt se om Jennica har tid att träna lite med oss en dag, så att vi kan få lite bra tips!

Nä, nu ska ja hälla upp chipsen och kolla fotboll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar