fredag 18 juni 2010

Bättre idag....skönt!

Måste säga att jag mår betydligt bättre idag. Har inte kräkts på ett dygn, vilket förhoppningsvis innebär att jag är på bättringsvägen.

Har precis varit ute med hundarna en runda. Varmt blev det i slutet när molnen försvann och solen kom fram.
När vi kom hem igen så släppte jag in hundarna och gick med soporna. Ett genombrott!! Iriz var tyst när jag gick och när jag kom tillbaka. Visst, jag var bara borta 5 minuter, men ändå. På nåt sätt känns det som att hon tycker att det är värre att bli lämnad ensam i hallen när jag går i ett annat rum. Då piper hon massor. Igår kväll när vi skulle lägga oss till exempel. Då var det helt plötsligt väldigt otrevligt att vara ensam i hallen, fast att hon såg mej hela tiden. Men jag antar att det blir bättre allt eftersom hon känner sig trygg här. Kan nog snart ha dom "lösa" på natten med. Men jag vill först och främst förknippa sovandet med hundsängen för Iriz. Det kommer inte funka att ha båda hundarna i sängen nämligen. Hon är lite stor för det och Brus är så grinig när han ligger i sängen. Vill inte ha några nattliga slagsmål. Men de kommer oavsett inte att släppas ihop om nätterna förrän hon är bekväm med att gå och lägga sig "ensam".

Nä, om man skulle ta och köra igång en maskin tvätt. Det behövs för det sinar lite i strumplådan. Ska försöka hinna städa undan lite med så att jag kan dammsuga imorgon.

Så, tvätt först sen lunch och sen städning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar