måndag 14 juni 2010

Två trötta vovvar varav en är slagskämpe!

Mmm....vi sprang på Sigge och hans matte när vi var ute och gick.
Slog följe hem till dom och lät hundarna busa i deras trädgård.
Det tog typ 2 min innan Iriz trillade ner i poolen. Stackars litem, höll på att hamna under det flytande poolskyddet. Sigges matte var snabbt framme och fiskade upp henne. Blöt och lite chockad ville inte Iriz leka mer. Hon satt bakom mej och samlade mod.
Brus for runt som en tok med Sigges leksaker och det funkade utmärkt. Efter ett tag snubblade även han ner i poolen och höll även han på att hamna under poolskyddet. Återigen en snabb insats av Sigges matte. Brus tog det dock inte så hårt utan fortsatte leka med Sigges grejer.

Vi snackade lite och Iriz satt bakom mej och kollade läget.
När vi skulle gå hem och jag skulle koppla Brus så kom Sigge lite för nära mej och Brus och leksaken. Pang sa det så rök dom ihop. Brus e ju ättrig av sej och Sigge gav sej inte heller. Sigges matte fick tag i Sigge och jag fick tag i Brus. Dessvärre hade Brus ett fast grepp om Sigges överläpp. Stackars Sigge pep av smärta. Tog några sekunder sen släppte Brus. Mitt fram under nosen där det är som en liten skåra hade han fått tag ordentligt. Det blödde lite men slutade snabbt.
Förhoppningsvis så läker det ihop snabbt.
Skäms gör man för att hunden bär sej åt så. Men då vet vi i alla fall det, att Sigge och Brus inte ska leka i närheten av leksaker.

Iriz då, hon blev nog lite bekymrad för Brus. För när vi kom hem så gick hon efter och kollade honom en stund och luktade på honom. Söta Iriz.
Hon börjar nog känna sig liiiiiite mer hemma här nu, för hon bäddade med filten i soffan innan.
Hon är jättetrött nu, ligger och sover i mitt knä. Hon har så svårt att slappna av, minsta lilla ljud får henne att vakna. Men hon vänjer sig mer och mer.
Trafiken bekommer henne inte alls. Människor är fortfarande sjukt läskiga.

Måste hitta nåt godis som hon inte kan motstå även när hon är rädd. För nu går det inte att truga henne med gottis alls. Blir spännande och se vad hon har för favvis när jag ävl hittar den. Hon fick torkad oxlunga (tror ja de va) av Canis husse igår. Det åt hon fast att hon va lite skraj. Får se om ja kan få tag i det. Kommer inte ihåg vad han sa att butiken hette som han köpte den i. Men den låg i Ramlösa nån stans.

Nä, om man skulle ta och laga sej lite mat. Börjar bli hungrig och känner att ja inte ätit ordentligt idag. Mår fortfarande inte alls bra. Kroppen värker mer nu. Det är defenitivt nåt på g. Hoppas att jag slipper undan. Vill inte va sjuk!

Å förresten....inte kissande inomhus idag!! Jihoo!!

1 kommentar:

  1. Då kan Brus och Gimli bilda team idag, vilka slagskämpar. Det måste vara vädret.

    SvaraRadera