lördag 19 juni 2010

Trötta vovvar och trött matte!

Ja, lite trött blir man allt när man får kliva ur sängen halv tre för att lilla vovven har kissat i sängen. Mysigt....NOT! Det blev först till att torka upp det som kommit på golvet. Sen var det bara att hiva in filtar och fårskinn i duschen. Tvi vad äckligt blött fårskinn luktar. Måste tvätta det ordentligt en dag. Ska kolla med mammsen när dom har tvättstugan nästa gång, för det ryktas att det ska finnas ett program på maskinerna som motsvarar handtvätt. Detta måste undersökas och är det så, då ska ja be dem att tvätta bägge hundarnas fårskinn.

Nu ligger båda vovvarna och sover, Brus i sin korg och Iriz i soffan bakom ryggen på mej. Jag vet att Iriz har svårt att sovaa på nätterna, även om hon somnade snabbt igår. Hon sover fortfarande väldigt mycket om dagarna. Men hon tar det mycket bättre nu och det känns som om hon börjar koppla av. Busar gör hon till coh från hela dagen och hitta på små hyss emellanåt. Hon går gärna och hämtar grejer som hon inte får lov att ta, men hon har än så länge inte förstört nåt.

Idag ska vi på kalas. Lukas fyller år. Jag hoppas på fint väder för hundarna ska med och dom får inte lov att vara inomhus. Inte regn i alla fall....för jag kommer vara tvungen att sitta ute hos Iriz. Annars kommer hon få panik. Nytt ställe, nya människor. Det blir en prövning för henne. Men det ska nog gå bra. Får bara tala om för släkten hur dom ska bete sig med henne.

Nu ska jag krypa ner i soffan bredvid Iriz och kolla lite på rapporteringen om Det Kungliga Bröllopet. Det är rätt intressant faktiskt. Det är en sjukt stor händelse ju!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar