lördag 12 juni 2010

Regnet det bara öser ner......

Ja, det spöregnar och det har det typ gjort sen kl 16.00 i eftermiddags.
Suger gör det....ordentligt! Vem har stulit sommaren? Jag fick ta på mej en tjockare tröja under regnjackan innan när vi skulle ut.

Ett framsteg har Iriz gjort! Efter att ha kissat inomhus 2 ggr.....så kissade hon ute för nån timma sen! Yippie! Å jisses vad hon kissade! Vi ska ut en gång till ikväll sen efter fotbollen. Hoppas på en lugnare natt i natt! Jag behöver sova och Iriz behöver sova!
Fast vi har tagit varje tillfälle vi fått i akt och sovit i soffan! Brus surar fortfarande lite och ligger i sin korg och sover.
Det börjar gå bättre och hon kan nästan röra sej som hon vill i lägenheten. Men så fort det blir nåt ätbart inblandat så ska han säga ifrån. Likaså när hon ville gå in i sovrummet....då tyckte han att det skulle hon inte alls.
Men hon anpassar sej bra. Det är skillnad på första prommisen tidigt i morse och nu.
Bilar, bussar och motorcyklar är inga problem. Det är värre med cyklar och människor. Inte så att hon kryper ihop och springer iväg, men hon tar några steg åt sidan eller in bakom mej tills dess att dom passerat sen vill hon gärna fram å kolla läget!

Nu är päronen på Sofiero och kollar in Mark Knopfler. Jag skulle med varit där, men eftersom Iriz flyttade in igår så kändes det fel att lämna bort henne med en gång.
Så vi ska kolla fotboll och friidrott istället! Kanske sova en slurk i soffan (helst inte för ja vill sova i natt) och bara ta det piano!

Nu börjar matchen!

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar