lördag 12 juni 2010

Trött som bara den!

Igår fick jag äntligen hämta hem Iriz! Lite skeptisk var hon allt när hon skulle hoppa in i bilen och följa med mig. Världens oväder drog över oss när vi körde hem. Hon gillade inte alls bilresan innan det började regna och inte blev det bättre när himlen öppnade sej. Men i alal fall...vi kom hem. Men innan dess så stannade vi till på klubben för att hämta upp Brus som va där och tränade med Jennica. Han var inte ett dugg sugen på att ta med henne hem. Men hem kom vi i alla fall. Tog en promenad innan vi gick in. Brus har sovit hos mamma och pappa inatt men innan dom kom och hämtade honom hann han minsann pryla henne i alla fall 2 ggr.
Iriz har varit stressad sen vi körde från Tyringe och det märktes när vi kom hem också, för hon kräkte upp allt hon hade ätit på kvällen. Inte ville hon kissa heller när vi var ute. Så olyckan var framme inatt och hon kissade inne. Inte hela världen då det på nåt sätt var lite väntat, nytt ställe och ny hund att bo med plus att alla man känner inte är här.
Vi va ute och gick 45 min nu i morse och inte heller nu ville hon kissa. Så det blir till att gå ut lite oftare så att hon får kissa ute. Men hon är duktig på att hålla sig måste jag säga. För hon kissade nog inte inne förrän vid 4 inatt...å ja hämtade henne halv sju på kvällen.
Kan ju va så att hon helt enkelt inte är van att kissa i koppel. Men det får hon lära sig.
Nu har hon precis ätit, så det blir väl till att gå ut en liten sväng till om en stund. Men först ska vi vila lite. För det har då inte blivit mycket sömn inatt. Hoppas att hon kan slappna av lite mer inatt!

Måste åka och köpa ett nytt halsband till henne, för hon kommer krypa ur det jag köpte första gången hon blir skrämd. Det fina jag köpte passar inte riktigt, får se om ja kan hitta nåt som är bättre!

Nä, nu ska vi vila lite på soffan innan det blir dags för en ny prommis.
Sen kommer ju Brus hem om ett par timmar med! Hoppas att han är mindre sur idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar