söndag 12 september 2010

Bantad och täckesproblem!!

Köpte en fleecejacka till Iriz på Sofiero. Tvekar på om det verkligen blev rätt storlek på den. Det känns som om bogen inte kan röra sig fritt och den räcker inte riktigt över hela ryggen, så benbanden går inte att använda. Surt att det blev fel. Men frågan är hur en storlek större skulle sitta. Som tur var så finns butiken i Helsingborg. Har mailat till henne som har den och frågat om man kan få byta den om det skulle vara så att en storlek större sitter bättre. Får se vad hon säger om det.
Har varit fullt upp precis hela helgen (bortsett från ett par timmar igår). Sofiero med vovvisarna och Jennica igår. Sen hem en stund och sova middag (sov sjukt dåligt på natten) och sen göra sig i ordning för personalfesten. Den blev riktigt lyckad!! Dansade som en dåre med Heidi hela kvällen. Kom hem gott och väl efter midnatt. Dusch och sen sänggång.

Sov typ 5½ timme innan det var dags att knalla ur sängen igen. Hämta Brus 7,45 och upp till Råådalens BK. Hjälpreda fram till lunch på tävlingarna där. Brus satt fint i sin bur i Mias bil hela förmiddagen. Min duktiga kille!

Efter lunch åkte jag och hämtade Iriz hos pappa. Direkt hem å hämta lite grejer och kasta i sig en macka. Sen upp till Jennica för att sedan köra vidare till Saxtorpsskogen för att spåra lite.

Iriz fick testa 2 lätta spår. Det ska hon nog kunna klura ut bra med lite träning. Näsan var påkopplad hela tiden, även om hon hade lite svårt att hålla sig till spåret. Men hon var duktig. Brus fick träna lite på svamp. Han letar intensivt och med glädje när han får på sig sitt tjänstetecken. Roligt! Vi ska öva lite mer bara så blir det nog bra.


Efter det hem å duscha och sen hem till päronen igen för lite middag. Gott var det minsann! Passade på att väga Brus när jag ändå var där! Jihooo!!!!


7,5 kg!!!!


7,5 kg väger min älskade lille plutt idag!! Underbart!! Nu ska vi bara hålla oss där med!!


Nu väntar sängen!!! Rysligt trött är jag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar