lördag 10 juli 2010

Sne!!

Jag är sne! Ser skitrolig ut om ja kollar mej i spegeln. Det gör ont i ryggen fortfarande. Hoppas verkligen att det är borta till imorgon.

Hundarna har bara sovit bort hela dagen. Det har varit så himla varmt och är fortfarande. Jag har ömsom suttit på ballisen och ömsom svalkat mej inomhus under dagen. Blir till att promenera längre ikväll. Får se när det blir. Det är ju liksom fotboll ikväll. Skulle tro att det blir en 45 min runda efter matchen. Då är det nog lagom varmt med.

Imorgon bitti blir det långpromenad. Iriz väckte mej halv sex i morse, så ja skulle väl tro att ja kommer upp ungefär då imorgon med. Funderar på om vi skulle åka iväg till ett hägn på morgonen så att dom får kuta av sej ordentligt innan det blir skitvarmt. Sen får det nog bli ett dopp för dom i havet imorgon eftermiddag med. Kanske på vikingsstrand, så kan pappa följa med och mamma förstås (om dom vill). Lättare om man e två faktiskt, speciellt när man inte kan släppa hundarna.

Det börjar nog snart bli dags att börja med middagen. Om en halvtimme/timme tror jag. Måste ju hinna äta innan fotbollen....eller i alla fall ska ja ha hunnit laga maten innan fotbollen!

Nu ska ja nog ta och hoppa i duschen en stund. Är sjukt klibbig!
Så blir det rena lakan i kväll.....för Iriz har äntligen slutat blöda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar