söndag 2 maj 2010

Kursen avslutades med vinst!

Solen sken på oss och det var hur härligt som helst att komma upp på klubben kl 9 i morse. Grymt laddad för kursavslutningen var vi båda två.
Åsa byggde upp en enkel klass 1 bana till oss. Tävling skulle det minsann bli på avslutningen.
Vi fick börja med en övningsrunda. Det gick väl sådär. Brus hade fullt upp med att kolla in alla koner med nummer på som helt plötsligt stod på banan. Men vi hankade oss fram till slutet: tunnel - hopp - hopp - slalom - hopp! Min stora fasa...med speed genom en tunnel, över två hinder.....sen ska man få hunden att bromsa för att hinna in i slalom. Det brukar vi ha jättesvårt med. Men....han gick klockrent in och gjorde ett felfritt slalom!! Underbara hund!!!

Sen var det då dags för tävlingsrundan (efter att alla fått prova en gång).
Lite ofokuserad i starten och det dröjde lite innan vi kunde starta.
Den här gången tog han allt klockrent...inga sidospår för att kolla koner eller leta kaninlortar.... Slalom va lite knepigare den här gången och vi fick börja om 2 ggr. Men han gjorde det jättebra och vi fick bara 10 fel....å en snabb tid!!



Nu ligger min lilla stjärna och sover i sin bur i sovrummet. Själv ska jag klä på mej och åka ut till väla en sväng. Sen blir det hem igen å städa, diska och tvätta! Ikväll blir det fläskfilé med pommes för att avsluta dagen!! Imorgon är det jobb igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar