lördag 15 maj 2010

Återigen konstaterat!

Idag har varit en helt sjukt slapp dag. Brus körde upp mej halv sex (grrr) och sen var det ju kört med den sovmorgonen. Åkte hem till päronen för att hjälpa syrran med lite packning inför flytten vid tolv. Sen blev det ju inte mycket gjort där. Va ute 2 korta rundor med Brus. Ja, det blir sällan långa promenader när det regnar. För vem vill asa en hund med sig en längre sträcka? Han letar efter ställen att gena hemåt på. Spännande....inte direkt! Så då får det bli flera korta turer istället.
Det blev middag ikväll hos päronen med....stark mat! Det var jättegott, men så fort det blir för starkt så reagerar magen direkt. Jobbigt att det kör runt hela tiden. Skulle följt med Emma till Utposten vid 21 när hon skulle träffa sina vänner. Men det blir inte så, för det är ingen hit att gå ut när magen är i uppror. Så det blir slapp i soffan hemma istället. Hoppas att dte går nån hyffsat bra film på tv ikväll.
Men, oavsett så blir det en tidig kväll. Är sjukt trött!
Har en maskin tvätt igång nu och en till ska det bli när den här är klar.
Imorgon blir det städning av liten lägenhet och sen måste jag nog handla lite mat med. Hoppas även på bättre väder imorgon så att jag kan trötta ut min hund ordentligt. Det behöver han efter allt regnande denna veckan. Om ni missat det så tycker inte min hund om när det regnar. Han vill allra helst inte gå utanför dörren då. Men, det måste man ju ändå om man är hund. Oftast så får ja dra honom från porten...sen knallar han ut på gräsmattan bakom grannhuset och gör sitt. Sen ska han allra helst gå in igen. Visst är det skönt att slippa vara ute när det regnar....men det medför ju att hunden blir aningen jobbig inomhus resten av dagen. Han är nämligen expert på att terrorisera en med pipisar i vanliga fall....det blir typ 7 ggr värre när han inte fått sina promenader ordentligt! Så, imorgon blir det 2 långa promenader oavsett väderlek (och oavsett vad liten, envis vovve tycker)!

Nu ska ja zappa lite på tv!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar