tisdag 22 februari 2011

Sushi!!

Brrr.....kallt var det ute minsann!

Har lunchat med pappsen idag! Sushi blev det idag, för det var så himla länge sen! Mumma kan jag säga! Riktigt gott! Så det blev en liten prommis för hundarna när vi hämtade sushin.
När vi käkat klart så packade vi in oss i bilen och åkte till Råådalen.
Byggde upp en enkel box till Brus för att kunna testa hans förmåga att svänga. Pappa blev imponerad, ja jag med för den delen. Inga som helst konstigheter. Han va helt klart med på noterna. Så länge jag är på hans högra sida funkar det som vanligt. När jag kommer på hans vänstra sida så bromsar han lite och kollar var jag är, väntar på direktiv och hoppar sedan. Han hoppar lite högre över hindrena nu, men det gör inget. Jag ser det inte heller som en nackdel att han tvingas bromsa lite för att hinna med att se vart han ska, det är nog positivt. Så jag är så nöjd med min lille fis. Agilityn kommer att fungera hur bra som helst. Ska be Mia bygga en liten bana åt oss en dag så vi får testa det med. Funkar det bra så ska jag skicka efter dispenspapper från SKK. Det behövs nämligen dispens för att få tävla nu när han går på sina ögondroppar. Så dagen har varit positiv måste jag säga! Sjukt kallt, men så nöjda är vi. Iriz ligger och tuggar på ett ben och Brus la sej med en nöjd suck i sin korg och somnade.

Väl hemma så stoppade jag in hundarna i lägenheten och gick ut med soporna. Lite ensamträning, låter kanske löjligt men det är den nivån vi är på. Inte ett skal!!! Förmodligen väldigt lite pipande med eftersom Brus inte ylade heller. Ingen oro när jag kom tillbaka heller! Så nöjd är jag! Vi är defenitivt på rätt väg nu! Skönt!

Nu ska jag snart plocka fram dammtrasan och dammsugaren och dra över lägenheten ett varv! Men allra först ska jag få tillbaka värmen i tårna och fingrarna!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar