söndag 30 december 2012

Snart slut....

Ja 2012 alltså! Känns faktiskt helt ok att börja på ett nytt år. Kanske att det är mitt år.....Vi får väl se helt enkelt.

Kvällen imorgon skall spenderas endast ett stenkast hemifrån med underbar vänner och god mat. Själv ska man stå för förrätten. Var och handlade igår och glömde så klart att köpa en ingrediens.....dumme nöt....får svänga inom jobb imorgon och inhandla den helt enkelt.

Det gäller att komma upp i hyffsad tid imorgon. Planen är att köra lite agility imorgon fm så att Iriz får bli lite trött. Sen skall det förberedas förrätt. På eftermiddagen lär vi nog ta en rejäl cykeltur för att trötta ut damen ytterligare. Duscha och piffa till sig lite innan det är dags att gå ett par hundra meter till kalajset kl 18.

Det har snällt lite här emellanåt idag. Iriz är inte döbrydd direkt även om hon inte är helt förtjust i smällarna heller. Smällde en del när vi var ute på kvällskissen nyss....men det gick bra att uträtta behov ändå. Fast det är sele på som gäller nu....man vet ju aldrig hur hon reagerar om det skulle smälla riktigt nära. Bättre att ha sele på så att hon inte kommer nå vart om hon skulle få för sig att försöka sticka. Men det hoppas jag att vi ska slippa.
Ska dock bli intressant att se hur hon reagerar vid midnatt imorgon. Brus var ju så rädd och jag antar att det smittade lite förra året. Nu är inte han med längre, kanske att vi kan få en lugnare reaktion i år. Vi får se helt enkelt.

Nä, nu ska vi snart bädda ner oss i sängen tror jag. Förhoppningsvis kan vi somna före kl ett inatt då....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar