torsdag 23 februari 2012

Ny header.....

Satt och pillade lite här hemma idag med bloggen. Beslöt mig för att byta bloggmall till en som inte är så rörig att läsa. Tröttnade på den svart/vita som jag hade, tyckte att den var jobbig att läsa på själv. Så nu fick det bli en annan typ helt enkelt. Passade även på att byta ut headern till en ny. Tyckte den blev helt okej faktiskt. Synd bara att fotot på mej (som jag älskar) är flera år gammalt. Kanske börjar bli dags att fixa nåt nytt juste foto på mej? Får bli när jag fått lite färg i håret och ett par nya glasögon. Men, jag är nöjd med förändringen här på bloggen i alla fall.

Imorgon blir det äntligen jobb igen. Ska bli riktigt skönt att få gå ur soffan igen. Det är så otroligt tråkigt att vara sjuk. Iriz är riktigt trött på det med....det händer alladeles för lite för hennes smak då nämligen. Men idag har jag varit pigg i alla fall, så i eftermiddags blev det en halvtimmes promenad i det fina vädret. Det gillade vi alla tre. Tyvärr var där hundar på vår "lösplätt" så iriz kunde inte rusa av sig idag. Däremot blir det upp en stund på klubben imorgon bitti före jobb så att hon får springa av sig riktigt mycket energi. Blir till å ta med bollslungan tror jag. En liten promenad hinner vi nog med i dalen också.

Lördagen är ledig för mej....najs! Brus ska vara hos mamma och pappa ett par timmar så att jag kan ensamträna Iriz igen. Ska ta en promenad med Mia och vovvarna så att hon blir riktigt trött med. Hoppas på ett fint resultat med träningen. Sen blir det till å träna flitigare ett tag framöver. Ta med Brus när ja går med soporna och lämna henne tex. Vi börjar om helt enkelt. Det börjar ju bli dags för henne att kunna vara helt ensam nu, helst. Får se om hon köper det.

Tänkte ev också åka ner till Center Syd på lördag. Tänkte kolla in Stadium Outlet som ligger där. Behöver lite nya träningsbyxor.....tanken är ju att börja springa nu när förkylningen försvinner. Kanske man rentav kan hitta ett par nya löparskor till juste pris. Så får det nog bli....å hinns det inte med på lördag så får jag ta det en annan dag, tisdag kanske. Tänkte springa in på Maxi där nere med och kolla in den butiken. Har aldrig varit i den, så den måste kollas in så klart när man ändå är där.

Men nu ska jag återgå till tv-tittandet. Friidrott från Globen är det som står för underhållningen just nu, men jag ska minsann se om jag kan hitta nåt roligare!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar