tisdag 14 februari 2012

Lättnad är väl bara förnamnet!!

Hemkommen från veterinären och en stor sten har trillat från mitt hjärta. Faran är dock inte över riktigt än, men vi fick konstaterat att Brus har ögoninflammation. Det kan vara så att det är den som gör att han agerat annorlunda. Så nu är det antibiotika i ögondroppsform som gäller. 3ggr/dag i 7 dagar. På onsdag nästa vecka ska vi på återbesök till ögonspecialisten. Veterinären som vi träffat idag kunde inte se nån skillnad på den yttre delen av ögat och trycket var bra. Däremot så drar Brus ihop pupillen till i stort sett obefintlig när hon ska kolla linsen, så hon ser inte om linsen lossnat mer eller om den har flyttat sig. Eftersom hon inte är specialist än så vill hon att vi skulle gå till ögonspecialisten för att få mer exakta besked. Så än är faran inte över, men vi får väl se vad som händer nu när han fått antibiotika. Hoppas hoppas hoppas att det är inflammationen som har spökat!

Imorgon bitti blir det lägenhetsvisning i Ödåkra. Sökte en stooor etta där ute i en radhuslänga. Ska bli spännande att se hur den ser ut. Men hur gör man om man är intresserad då? Svårt, eftersom det blir en månad med dubbla hyror då.....jaja, de får man väl lösa då. Blir ju knepigt med hundarna med, för man kan inte åka hem på lunchen. Hyran blir lite billigare så kanske man kan lägga dom pengarna på att hyra in nån som går ut med dom på dagarna..... Ja, så många tankar som snurrade igång med en gång Helsingborgshem ringde.......

Men nu ska jag softa lite i soffan med hundarna. Det har varit en tuff morgon även om jag kände mig ganska lugn när jag väl kom iväg. Mia har bra inflytande på mej helt enkelt! Å hon är guld värd!! Vad skulle jag göra utan henne?? Är så glad att hon finns i mitt liv!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar