fredag 27 juli 2012

Sol och bad!

Ja, semestern den närmar sig sitt slut fortare än kvickt....samtidigt som det känns skönt att börja jobba igen, så känns det som om man skulle kunna vara ledig hur länge som helst. Men det blir nog bra att börja jobba igen....bara det kan lösa sig med Iriz inom kort. Börjar få lite panik nu....så om nån har en bra dagmatte i bakfickan så hojta till....gärna en som bor runt där jag själv bor.

Idag har vi spenderat drygt 1,5 timme på Gröningen med mamma och pappa. Det var riktigt skönt faktiskt. Iriz låg lite halvt i skuggan och kikade på allt som hände runt om. Det blev till och med så att jag badade....eller, ja doppade mig. Inte var det varmt inte....men ganska skönt när man väl kom upp igen.

Fick hjälp av min kära pappa att byta torkarblad på bilen, så nu kan det regna hur jäkla mycket det vill! Försökte även att hitta färgkoden någon stans på min bil. Det enda vi hittar är HL.....undrar om det räcker. Får väl kolla Biltema igen och se om dom har nån röd färg som heter HL.

Men nu ska jag lämna min hund ensam en liten stund....måste knata ut med soporna ju. Ska även upp på vinden en sväng...men det får vänta lite så att vi får två lämningar idag.
Iriz ska ju vara hos Jennica en del dom kommande 2 veckorna, tack kära vän för att du hjälper mig, så förhoppningen är att hon blir mindre beroende av mig då. Hon har ju blivit otroligt klängig på mig under semestern....värre än det någonsin varit. Så, kan hon bli lite mer självständig när hon inte är med mig hela dagarna, då är min förhoppning att det blir lättare att ensamträna henne. Vi får väl se om min teori/förhoppning stämmer. Fick i alla fall ett nr av Magnus på Anjinsans idag, en dam som gärna ville passa hundar då hennes egen gått bort. Damen i fråga bor i Bårslöv, så det är ju helt okej faktiskt. Ska nog ta och ringa henne en dag och kolla läget i alla fall. Magnus sa att det var en mycket trevlig dam i alla fall, så det får vi väl tro på.

Men nu blir det en tur till soporna på en 5-10 min (ja, det kan faktiskt ta så lång tid).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar