måndag 14 mars 2011

Sååå trött!!

Jag fattar inte vad det är med mej nu för tiden. Är bara makalöst trött hela tiden. Börjar nog kanske bli dags att ta tag i sitt liv och börja löpträna. Det är ju faktiskt inte så kallt ute längre så det går ju. Å hundarna skulle nog uppskatta löpningen dom med.

Kom till jobb idag och insåg att det hade kommit MASSOR med sommarlek. Toppen....men det var ju så mycket på en gång. Har lätt att göra precis hela veckan med det. Har idag byggt om den stora ön för att få plats med dom stora grejerna där. På onsdag blir det till att bygga 3 pallkorgar och fylla dom, samt bygga lilla väggen med sandlek och sådant. Men det är kul att det börjar komma lite grejer faktiskt. Blir väldans fint när det blir färdigt i alla fall!

Har mått lite kaiko idag faktiskt. Kroppstemperaturen har varierat ordentligt, men nu känner jag bara av huvudvärken, den har varit där hela dagen den med. Ska strax knata ut med hundarna för sista gången ikväll. Sen blir det helt klart till att krypa ner under täcket och försöka sova. Ledig tisdag imorgon. Ska träffa en potentiell dagmatte mitt på dagen och så kommer fastighetsskötaren och fixar till min trasiga duschgrej.

Nä, ut med hundarna var det ja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar