måndag 7 mars 2011

Cykelpremiär!

Idag har jag varit ledig! Skönt! Haft en riktig långhelg!

Tog en promenad med pappa på förmiddagen idag. Jätteskönt väder! Till och med lite solsken.
När jag kom hem så lagade jag lite god lunch och slappade lite i soffan med hundarna.
Framåt eftermiddagen så var det dags för lite ensamträning. Har blivit dåligt med det de senaste veckorna när hon har löpt. Framför allt när hon gick in i höglöp och bara jagade Brus hela tiden.
Men jag tog soporna och gick ut. Ett skall var allt som kom. Sorterade soporna i soprummet i lugn och ro, ingen stress. Gick sen direkt ner i källaren och hämtade upp cykeln. Var väl kanske borta knappt 10 min. Ut med cykeln på gården och sen gick jag upp till lägenheten igen. Inte ett ljud hade jag hört under tiden. Gick in och hämtade cykelpumpen och sen ut direkt igen. Ett skall, precis som innan, var vad som hördes. Pumpade cykeln i lugn och ro. Kan väl ha varit borta 5 min till.
Så himla skönt att det bara kom 2 skall totalt. Innan när jag har gått in och ut direkt igen har hon fått panik och skällt som bara den. Men idag gick det som smort.
Känns som om vi verkligen är på rätt spår. Nu ska jag se till att träna ordentligt och mer längre stunder. Så ska det nog lösa sig inom en ganska snar framtid att man kan knata iväg en timme eller så för att göra ärenden. Duktiga Iriz!!

Fick också mail idag om att min sele kommer om ca 3 veckor. Najs!! Presenterade Iriz och cykeln för varandra för första gången idag. Lite läbbig var den allt, tyckte Iriz. Men hon knatade på bredvid den i alla fall. Gick så pass bra att jag hoppade på cykeln och så tog vi oss runt kvarteret i lagom tempo. Det kommer att gå superbra att cykla med henne i alla fall. Hon fattade väl inte riktigt vitsen med det, men det kommer väl. Blir bra med selen sen också.

Funderar på om jag skulle plocka fram ett pussel ikväll, eller om jag ska vänta till imorgon kanske? Risken finns ju att jag inte kommer i säng förrän sent om jag plockar fram det ikväll. Jaja, får se hur jag gör. Först ska jag ta hand om den lilla disken som är kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar